Maison

Πώς να φτιάξω gifs με το λογότυπο μου;

Πώς να διαφημίσω το λογότυπο μου μέσα από τα social media; Πώς να φτιάξω gifs με το λογότυπο μου για facebook, Instagram και Tiktok;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης ή υπεύθυνος του Digital Marketing μιας επιχείρησης. Η Μ2 Social είναι εδώ για να σας βοηθήσει να προβάλετε το λογότυπο σας μέσω των Gifs στα αγαπημένα σας Social Media!

Σε τι θα βοηθήσει την επιχείρηση μου η χρήση των Gifs;  

Θα έχετε δει πολλές φορές τα λογότυπα μεγάλων εταιρειών να εμφανίζονται με διάφορα animations και να διακοσμούν τόσο τα βίντεο του tiktok όσο και τα stories σε Instagram και Facebook. Το σημαντικότερο όμως σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι όχι τόσο ότι προσδίδουν στα βίντεο μια επιπλέον επαγγελματική και όμορφη εικόνα, όσο το ότι αυξάνουν το brand awareness ή αλλιώς την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους προσφέροντας ευχάριστες εμπειρίες μέσω του brand τους.

Τι είναι το brand awareness; 

Όση ώρα παρακολουθούν οι επισκέπτες το περιεχόμενο του βίντεο, αποτυπώνεται στη μνήμη τους το λογότυπο της επιχείρησης που το προβάλλει. Έτσι, τις επόμενες φορές που θα συναντήσουν το λογότυπο σε οποιοδήποτε μέσο / μέρος, θα το αναγνωρίσουν επαναφέροντας στη μνήμη τους το ενδιαφέρον βίντεο που είχαν παρακολουθήσει!

Πως αναπτύσσεται μια επιχείρηση μέσω του brand awareness; 

Όταν ένας καταναλωτής αναγνωρίζει και μαθαίνει ένα brand, είναι πολύ πιθανό να το αναζητήσει απευθείας όταν χρειαστεί τις υπηρεσίες που παρέχει, ενώ μειώνονται έτσι οι πιθανότητες να αναζητήσει γενικά επιχειρήσεις με τις ίδιες υπηρεσίες έτσι ώστε να δει ποιες υπάρχουν στην αγορά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όσο πιο γνωστο είναι ένα brand, εξασφαλίζει περισσότερη εμπιστοσύνη και χτίζει την αξία του αυξάνοντας την πιθανότητα για την προσέλκυση περισσότερων πελατών!

Αν θέλετε να αυξήσετε το brand awareness της επιχείρησης σας με οποιονδήποτε τρόπο, τα gifs είναι μια πολύ έξυπνη και οικονομική λύση που θα σας βοηθάει στην καθημερινή σας παρουσία στα social media.

Το μόνο που έχετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Created by M2 Social